Одг. на Захтев за додатне инфо. и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13 РЕЗЕР. ДЕЛОВИ ЗА МОТОР. ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

JKP

Одговор на Захтев за додатне информације и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13  РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

ПОШТОВАНИ,

На основу Вашег Захтева за додатне информације и појашњење:

  1. Питање: Молим Вас да ми дате додатно објашњење за јавну набавку: резервни делови за моторна возила – теретни програм, путнички и програм за радне машине ЈН ОП – Д – 2/13.
    У партији бр. 7 – резервни делови за путнички програм “ ZASTAVA” страна 57-69 у колони број 3 изостављене су јединице мере.
  1. Одговор: На страни 57/69, тачка 4. Понуђена цена – ТАБЕЛА са спецификацијом делова, у колони три ненамерно је дошло до изостављања јединица мере за сваки резервни део те Вас обавештавамо да ће мо уочени недостатак отклонити.

Уједно Вас обавештавамо да ће мо с обзиром на урађени пропуст, извршити ИЗМЕНУ и ДОПУНУ Конкурсне документације:

На страни 57/69 тачка 4. Понуђена цена – ТАБЕЛА са спецификацијом делова,  у колони три за сваки наведени резервни део додају се јединице мере (УНЕШЕНЕ У ТАБЕЛУ, КОЛОНУ 3.  )

У прилогу Одговора достављамо Вам усклађене делове конкурсне документације, односно страну 57од 69.

Измењену и Допуњену страну 57 од 69 која се доставља уз овај Одговор ПОПУНИТИ, ОВЕРИТИ И ПОТПИСАТИ И КАО ТАКВУ ДОСТАВИТИ ЗАЈЕДНО СА ПОНУДОМ.

Захваљујемо Вам на конструктивној сарадњи и за сва даља појашњења стојимо Вам на располагању.

Молимо Вас да нам извршите потврду пријема Одговора.

КОНКУРСНА КОМИСИЈА

 

Преузмите Одговор на Захтев за додатне информације и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13 РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ у ПДФ формату кликом на ову иконицу: