Одговор на Захтев за додатне инфо. и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13 РЕЗЕР. ДЕЛОВИ ЗА МОТОР. ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

JKP

Одговор на Захтев за додатне информације и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13 РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ

ПОШТОВАНИ,

На основу Вашег Захтева за додатне информације и појашњење:

  1. Питање: У тачки 3.6. делу Техничке спецификације за партију 6 стоји да резервни делови морају да буду оригинал, са прописаном гаранцијом, предвиђени за уградњу у наведену машину, као и то да је понуђач дужан да у табелу упише назив произвођача резервног дела и његову ознаку.
    Овако дефинисани услови су јако нејасни из разлога јер се каже да делови буду оригинал а у колонама се уписује произвођач, а изнад стоји произвођач 14. Октобар?
    Даље се тражи ознака резервног дела, зар не би требало ви да нам дате исту да би исправно понудили на који део мислите тј. односи?
  2. Питање: На страни 54/69, тачка 4. Понуђена цена, стоји у колони три јединица мере која није уписана само за ову партију, молимо да се ово усклади ?

Достављамо Вам одговоре:

Одговор 1: Обавештавамо Вас да у тачки 3.6. односно 3.6.1. у ставу 2.

”За наведену радну машину  потребна је набавка и уградња резервних делова из приложене спецификације. Резервни делови морају бити оригинални, са прописаном гаранцијом, предвиђени за уградњу у наведену радну машину. Понуђач је дужан да у табелу упише назив произвођача резервног дела и његову ознаку.”

У реченици - Резервни делови морају бити оригинални са прописаном гаранцијом, предвиђени за уградњу у наведену радну машину. – Иза речи оригинални треба да стоји  или одговарајући.”

Поред назива резервног дела у табели треба написати ознаку резервног дела као и произвођача који је део произвео.

Одговор 2: На страни 54/69, тачка 4. у колони три ненамерно је дошло до изостављања јединица мере за сваки резервни део те Вас обавештавамо да ће мо уочени недостатак отклонити.

Уједно Вас обавештавамо да ћемо с обзиром на урађени пропуст, извршити ИЗМЕНУ и ДОПУНУ Конкурсне документације:

1. На страни 19 од 69 у тачки 3.6. односно 3.6.1. у ставу 2.

”За наведену радну машину  потребна је набавка и уградња резервних делова из приложене спецификације. Резервни делови морају бити оригинални, са прописаном гаранцијом, предвиђени за уградњу у наведену радну машину. Понуђач је дужан да у табелу упише назив произвођача резервног дела и његову ознаку.”

У реченици - Резервни делови морају бити оригинални са прописаном гаранцијом, предвиђени за уградњу у наведену радну машину. – Иза речи оригинални додају се речи   или одговарајући

2: На страни 54/69 и 55/69, тачка 4. Понуђена цена,  у колони три за сваки наведени резервни део додају се јединице мере.

У прилогу Одговора достављамо Вам усклађене делове конкурсне документације, односно стране 54/69 и 55/69.

Захваљујемо Вам на конструктивној сарадњи и за сва даља појашњења стојимо Вам на располагању,

Молимо Вас да нам извршите потврду пријема Одговора.

КОНКУРСНА КОМИСИЈА

 

Преузмите Одговор на Захтев за додатне информације и појашњење конкурсне документације за јавну набавку добара ЈН ОП – Д – 2/13 РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА МОТОРНА ВОЗИЛА – ТЕРЕТНИ ПРОГРАМ, ПУТНИЧКИ И ПРОГРАМ ЗА РАДНЕ МАШИНЕ у ПДФ формату кликом на ову иконицу: